Értékesítési pályázatok és árverések

Megtekintések száma: 39198

Autóipari alkatrészek, motorosruhák, gumik

VECTIGALIS Általános Vállalkozási Zrt.
Ingóságok
10 000 000 Ft
10 000 000 Ft
"CARMO" Kft. "f.a."
Szabolcs-Szatmár-Bereg
2018.06.20.

Több vagyonelem

Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft.
Több vagyonelem
104 872 000 Ft
218 258 000 Ft
Széchenyi István Hitelszövetkezet "f.a."
Veszprém
2018.06.22.
+Mellékletek:

Kiadó ingatlan

KVANTÁL Gazdasági Tanácsadó és Szolg. Kft.
Iroda ingatlan
150 000 Ft
0 Ft
CZ-Fém Fémfeldolgozó Kft.
Baranya
2018.07.17.

Üdvözöljük!

Ön a Felszámolók és Vagyonfelügyelők Országos Egyesületének (FOE) hirdetményi felületét nyitotta meg. Az alábbi adatbázisban olyan értékesítésre kínált vagyonelemeket talál, melyeket fizetésképtelenségi és végelszámolási eljárások során pályázat vagy árverés útján hirdet meg a felszámoló az adott adós cég, vagy végelszámolás alatt álló cég nevében. Intelligens keresőnk segítségével a legfontosabb kulcsszavakra kereshet rá.
 
Tájékoztatjuk, hogy a hatályos jogszabályok szerint – néhány kivételes esettől eltekintve – a vagyontárgyak többsége a Cégközlönyben, majd a Cégközlönyben történő megjelenést követő munkanap 24:00 óráig, a felszámolói Elektronikus Értékesítési Rendszerben (EÉR) kerül meghirdetésre a jogszabályban előírt adatok megadásával.  Az így meghirdetett vagyonelemek értékesítése 2015. január 1-jétől csak elektronikus úton, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) által üzemeltetett EÉR rendszerén keresztül történik (eer.gov.hu).  
 
A FOE honlapján megjelent összes hirdetmény esetében megadjuk az adott vagyontárgy EÉR-hez rendelt linkjét is. A felszámolás alatti értékesítéssel és az EÉR rendszerrel kapcsolatos jogszabályokat megtalálja honlapunkon az alábbi link alatt:
 
Reméljük hirdetményi felületünkkel hozzásegítünk ahhoz, hogy keresleti és kínálati oldalról is felhasználóbarátabbá és hatékonyabbá tegyük az igények találkozását és adott esetben az adás-vétel létrejöttét.