Aktuális információk

Felhívás oktatási és továbbképzési igény felmérésére – kérjük a tagszervezetek együttműködését!

Rovat: Aktuális

A FOE tagsága 2017 tavaszán megújította az egyesület vezetését. Az új elnökség egyik kiemelt céljának tekinti a szolgáltatások erősítését. Ennek egyik fontos területe a képzések, továbbképzések megújítása egy előre felépített oktatási koncepció mentén.

A képzéseket, továbbképzéseket, tájékoztató előadásokat nemcsak a tagszervezetek és azok munkavállalói, megbízottjai, hanem a fizetésképtelenséggel kapcsolatba kerülő egyéb érintettek részére is nyitottá kívánjuk tenni. Az új képzési stratégiában megvalósuló képzések tartalmi részében azonban figyelembe kívánjuk venni a tagszervezeteink és munkavállalóik igényeit is.

Fontos számunkra a tagszervezetek véleménye! Kíváncsiak vagyunk a javaslatokra! Ezért elkészült egy, az oktatást és továbbképzési igényeket felmérő online kérdőív, mely az alábbi link alatt érhető el:

http://foe.itjump.hu

A válaszaikat a 2018. év első félévére vonatkozó oktatási tervbe kívánjuk beépíteni. A válaszok kiértékelését követően az összefoglaló eredmények megjelennek majd a FOE weboldalán is. Az online kérdőív 2017. november 20-án 12:00 óráig tölthető ki.

Köszönjük a befektetett idejét minden válaszadónak!

FOE Elnöksége, FOE Oktatási Bizottsága
valamint az ItJump munkatársai nevében