Aktuális információk

XVIII. Szakmai Napok és Továbbképzés - 2018. szeptember 14-15. – Balatonkenese

Rovat: Aktuális

Kedves Felszámolók, kedves  Érdeklődők! 

A Kötelező Továbbképzési sorozat egyik 8 kreditpontos etapja ismételten a FOE Szakmai Napok keretében kerül megrendezésre, 2018. szeptember 14-én, pénteken.

Ebben az évben is visszatérünk Balatonkenesére, a Telekom Hotelbe, mely sokak által kedvelt és jól bevált helyszín, ahol talán a legsikeresebb rendezvényeinket tarthattuk. A rendezvény idejére a szálloda teljes kontingensét lefoglaltuk, így egy zárt, meghitt helyszínt tudunk biztosítani a szakmai és társasági összejövetelhez.

Fontos kiemelnünk, hogy a szálloda konferenciatermének befogadóképessége 250 fő. Ugyanakkor nagyobb számú érdeklődéssel is számoltunk, ezért a szálloda galériáján plusz 50 főnek kivetítővel tudunk helyet biztosítani. 
Tájékoztatunk minden kedves jelentkezőt, hogy idén a helyfoglalás a helyszínre való érkezés sorrendjében történik. 
A továbbképzésért járó 8 kreditpontot természetesen mindenki megkapja.

A Jogakadémia kérésére a regisztrációt személyi igazolvány felmutatásával szigorítjuk és a rendezvény időtartama alatt minimum két aláírást kérünk a résztvevőktől.

Az előző évek tapasztalatai alapján a szakmai napokra idén is egyéjszakás csomagot ajánlunk, így akik szeretnének szombat éjszakára is a szállodában maradni, egyénileg tudják foglalni szállásukat közvetlenül a Telekom Hotelnél.

A péntek este szokás szerint a kikapcsolódás és levezetés jegyében telik majd: Rakonczai Imre zongoraestjét és Kőhalmi Zoltán stand up comedy előadását követően Radnai Péter DJ szórakoztatja a táncolni vágyókat hajnalig.

Továbbra is megtartjuk szombat délelőtt a Cégvezetői ülést, valamint igény esetén a Sportrendezvényeket.

A Továbbképzés és Szakmai Napok részletes programját, a jelentkezési lapot és a sportrendezvényekre történő jelentkezési lapot csatoltan küldjük.

 

A jelentkezés határideje: 2018. augusztus 29.

A jelentkezés módja: a kitöltött jelentkezési lapot kérjük Baier Judit részére eljuttatni

-          elektronikusan a titkarsag@foe.hu email címre, vagy

-          postai úton a FOE székhelyére (1036 Budapest, Bécsi út 85.).

Kérjük, hogy a Továbbképzési Program témáihoz, kerekasztal-beszélgetésekhez kapcsolódó kérdéseiket előzetesen, 2018. július 31-ig küldjék meg a titkarsag@foe.hu címre.

Várunk szeretettel minden kedves kollégát egy tartalmas, szakmai és társasági élményekben gazdag hagyományőrző rendezvényre.

Mellékletek: