Aktuális információk

Tájékoztató a Felszámolók Névjegyzékét Vezető Hatóságot (FNVH) érintő szervezeti változásokról

Rovat: Aktuális

Kedves Tagszervezeteink!

Az alábbiakban tesszük közzé a FNVH felszámoló szervezetek részére megküldött tájékoztatóját.

 

„Tisztelt Felszámoló Szervezet!

Mint az Önök előtt már ismeretes, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2018.05.22-én megszűnt. A szervezeti változással összefüggésben az alábbiakra szeretném felhívni a figyelmet.

 • Hatóságunk a Miniszterelnöki Kormányiroda szervezeti egységeként működik tovább.
 • Új postacímünk: 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., illetve 1357 Budapest, Pf.:3.
 • A Hatóság helyileg a 1011 Budapest, Vám u. 5-7. szám alatt található.
 • Központi email címeink is változtak, amint azt korábban már jeleztük Önök felé:
 • az iratokat/anyagokat továbbra is elektronikus úton várjuk Önöktől.
  • A Hatóság és a felszámoló szervezetek közötti elektronikus kapcsolattartás az e-papír alkalmazáson keresztül valósítható meg. Az e-papír szolgáltatás az https://epapir.gov.hu/ internetes oldalon érhető el. A bejelentkezést követően a „Címzett” menüpontban van lehetőség a Hatóság kiválasztására, ahol már megtalálható a „Miniszterelnöki Kormányiroda Felszámolók Névjegyzékét Vezető Hatóság”. Kérjük Önöket, hogy mostantól ide küldjék be az anyagokat (az Innovációs és Technológiai Minisztérium  Felszámolók Névjegyzékét Vezető Hatóság helyett)
  • Kérjük, hogy a küldemény gyorsabb beazonosítása, illetve a feldolgozás megkönnyítése érdekében a „Levél Tárgya” rovatba minden esetben tüntessék fel a felszámoló szervezet rövid nevét és az ügy típusát (pl. adatszolgáltatás, tanúsítvány, vagyoni biztosíték igazolása, változásbejegyzési kérelem, hatósági bizonyítvány kiállítására irányuló kérelem… stb.)
  • A fentieken túlmenően kérném szíves segítségüket abba, hogy a beadványok és azok esetleges mellékletei minden esetben egy dokumentumban szkenelve, azaz egy PDF fájlba kerüljön csatolásra az e-papír szolgáltatáson keresztül.

 

Segítő együttműködésüket köszönjük!”

Friss cikkek